Sărbătoriţi-vă seniorii! Reamintiţi-le cât de mult îi iubiţi şi îi preţuiţi!

752
Sărbătoriţi-vă seniorii! Reamintiţi-le cât de mult îi iubiţi şi îi preţuiţi! - fondpensionari1-1664561532.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 1 octombrie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Aceasta este ziua în care aveţi ocazia, încă o dată, de a le spune seniorilor din familiile voastre cât de mult îi preţuiţi şi cât de mult contează ei pentru voi.

Aceasta este ziua în care toţi trebuie să le mulţumim părinţilor şi bunicilor noştri pentru rolul pe care l-au avut în educaţia noastră, în viaţa noastră, ocrotindu-ne, călăuzindu-ne paşii, picurând dragoste şi înţelepciune în mințile și în inimile copiilor și nepoților.

Pentru că vorbim despre vârstnicii Constanţei, în judeţul nostru se află în evidenţele Casei Judeţene de Pensii (CJP) un număr de 152.905 persoane. Tuturor acestor oameni, colectivul instituţiei le transmite tot respectul din lume, pentru imensa lor contribuţie în dezvoltarea societăţii din care facem parte cu toţii - oameni a căror experienţă de viaţă este extrem de importantă, întrucât ne ajută să înţelegem mult mai bine atât trecutul, cât şi prezentul şi în special viitorul, oameni cărora le suntem datori pentru tot ce au oferit de-a lungul vieţii lor.

„Acum mai mult ca oricând, apreciind înţelepciunea și curajul cu care înfruntă vremurile, ne manifestăm solidaritatea şi sentimentele de respect faţă de cei care au adăugat, după puterile lor, trepte pe scara devenirii noastre. Cu această ocazie și nu numai, colectivul Casei Județene de Pensii Constanța dorește să transmită tuturor sentimentul de prețuire și asigurarea că suntem şi vom fi mereu în sprijinul dumnealor”, au precizat aceştia.

Un alt mesaj de preţuire pentru vârstnici vine din partea preşedintelui Uniunii Judeţene a Pensionarilor din judeţul Constanţa, Veronica Negreanu: „Trimitem un gând bun, o urare de multă sănătate pentru cei de vârsta a treia. Zi senină şi plină de căldură sufletească. La mulţi ani pentru domnul primar Virgil Chiţac şi reprezentanţii RAEDPP, vă aducem toate mulţumirile pentru sprijinul ce ni l-aţi oferit, prin amenajarea spaţiului de activitate al organizaţiei noastre”.

Seniorii constănţeni sunt sărbătoriţi şi de municipalitatate, care organizează în acest weekend o serie de activități prin care să îi sărbătorească la ceas aniversar. Astfel, în prima zi a lui Brumărel, beneficiarii vor primi un meniu festiv și cinci bătrânei de la Căminul pentru Persoane Vârstnice vor participa la campania „Fularul de la bunica”, organizată de către Asociația „Niciodată Singur-prietenii vârstnicilor”.

La final, cu toţii vor sărbători printr-o ieșire la restaurant, alături de voluntarii fundației. Apoi, în data de 2 octombrie, seniorii vor primi vizita voluntarilor asociației mai sus numite, prilej de socializare, de oferit bucurie, flori și zâmbete. În a treia zi, pe 3 octombrie, beneficiarii Căminului pentru Persoane Vârstnice vor asista la un scurt program artistic oferit de către interpreți din cadrul Centrului Cultural „Teodor Burada” din Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5862 secunde