Sense Cosmetics ajută refugiaţii

247

Articole de la același autor

Războiul izbucnit în Ucraina a trezit la viață spiritul de solidaritate față de semenii noștri, acei refugiați care, mulți dintre ei, nu mai au acum un acoperiș deasupra capului și pentru care este nevoie de fonduri pentru alimente, medicamente, articole de igienă, îmbrăcăminte etc. În ajutorul lor au sărit persoane fizice și juridice. Fiecare ajută cum poate.

Unul dintre brandurile care au sărit în sprijinul bieților ucraineni este Sense Cosmetics, un brand românesc de produse cosmetice hoteliere și de retail, cu două fabrici de producție în județul Prahova, a cărui activitate este orientată spre oferirea unei game largi și complete de produse hoteliere, de la săpun, șampon, gel de duș, seturi igienice, dentare și de bărbierit, până la seturi de cusut, piepteni, bureți de pantofi etc. Sense Cosmetics a contribuit până acum cu 18.890 de produse de igienă personală donate către centrele de refugiați din zona de Nord a țării.

Susține și tu mișcarea Sense „Micile detalii pot schimba lumea!” și ajută achiziționând cele două kituri Sense cu discount de 60%. Banii obţinuţi din vânzarea acestora vor fi direcţionaţi către ucrainenii care se află în mare necaz în acest moment, prin intermediul Asociației „AIDRom”, către punctele de vamă care au voluntari în zonele: Siret, Iași, Galați, Isaccea și Sighetu Marmației.

Aceste pachete de produse conţin plicuri de gel de duș și șampon, săpunuri solide și lichide, şerveţele umede antibacteriene pentru mâini, cremă reparatoare pentru mâini, seturi de măști de protecție, dezinfectanți pentru mâini, seturi dentare cu perie și pastă de dinți etc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4291 secunde