Virusul transmis prin înțepăturile de țânțar a mai făcut o victimă. O femeie a murit infectată cu virusul West Nile

375
Virusul transmis prin înțepăturile de țânțar a mai făcut o victimă. O femeie a murit infectată cu virusul West Nile - tantari-1692639162.jpg
Virusul care se transmite prin înțepăturile de țânțar a mai făcut o victimă. O femeie de 67 de ani a murit după ce a fost infectată cu virusul West Nile.


Autoritățile locale și județene, sunt în alertă după ce în ultimele zile două persoane au ajuns în stare gravă la spitalul de boli infecțioase din Craiova, după ce au fost înțepate de țănțari, transmite Digi24. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani din Moțăței, județul Dolj, acesta a fost înregistrat ca fiind primul caz. A ajuns în stare gravă la spital, însă evoluția lui a fost una favorabilă. 


Câteva zile mai târziu, o femeie în vârstă de 67 de ani, din Seaca de Câmp, o altă localitate din județul Dolj, a ajuns, de asemenea, în stare gravă la spital. Aceasta însă nu a mai putut fi salvată de medici, după ce a fost înțepată de țânțari, având și alte afecțiuni. Femeia a fost diagnosticată cu meningită, iar medicii nu au mai reușit să o salveze. Autoritățile și medicii trag un semnal de alarmă, și spun că în această perioadă, în localitățile de unde provin cele două cazuri, oamenii să poarte haine cu mânecă lungă și să folosească substanțe de înlăturare a țânțarilor din locuințele lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4077 secunde