Vrei să muncești în străinătate? Ai tot mai multe joburi la dispoziție

614
1
Vrei să muncești în străinătate?  Ai tot mai multe joburi la dispoziție - dinceincemaimultelocuri-1457114099.jpg

Articole de la același autor

Șomerii care vor să-și încerce norocul peste hotare au la dispoziție de două ori mai multe locuri de muncă în străinătate, decât în Constanța. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, săptămâna aceasta, prin rețeaua Eures, 462 de posturi în Germania, Marea Britanie, Belgia, Irlanda și Norvegia.

Astfel, se caută de la asistente medicale, șoferi, tranșatori carne, sudori, tinichigii auto, până la electricieni, îngrijitori, femei de serviciu. Cele mai multe posturi (209) sunt în Marea Britanie. Companiile angajează îngrijitor persoane, cu salariu propus de 7 lire pe oră, în timpul săptămânii, iar în week-end 7,85 lire pe oră, cu plata săptămânală, asistente medicale, plătite cu 15 lire pe

oră, șofer profesionist, cu 9-10 lire brut pe oră, și bucătar, cu 7,25 lire pe oră.

Oferte multe sunt și în Germania, unde sunt disponibile 130 de posturi. Un electrician poate câștiga de la 13 euro brut pe oră, angajatorul oferind cazare și diurnă, în cazul în care activitatea se desfășoară în alte localități, dar și primă de concediu. Bucătarii au între 1.900 și 2.400 euro pe lună, ospătari și barmanii primesc 1.800 euro brut pe lună, factorii poștali ajung la 2.000 euro brut pe lună, cu asigurările sociale incluse, iar sudorii sunt plătiți cu minimum 10,98 euro brut pe oră. Inginerii au salariul negociabil, în funcție de experiența profesională.

În Slovacia, sunt propuse 37 de posturi pentru șofer autocamion transport și îngrijitor de persoane/infirmier. Șoferii au un salariu minim de 1.700 euro și pot ajunge și la 2.015 euro net pe lună. Îngrijitorii de persoane primesc între 500 și 650 euro pe lună, brut.

Și companiile de recrutare din Suedia caută români. În prezent, oferta include 55 de posturi de tinichigiu auto, femei de serviciu, mecanic auto și vopsitori auto. În Suedia, salariul este de 1.000 euro net lunar, iar în țară de 900 lei. Salariul se plătește o dată pe lună, în cont bancar. Pe lângă asigurările din România, angajatorul plătește o asigurare medicală pentru lucrătorii detașați.

Persoanele interesate de aceste posturi se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Constanța, Elena Tudose, telefon 0241/481.553. 

Comentează știrea

Vasilica Florina
6 martie 2016
Bani din prima lună! 100-285 de euro lunar!

Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitățile țării, pentru o activitate simplă, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu câștiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima lună. Atenție, cerem seriozitate. Vă rugăm să solicitați detaliile necesare unuia dintre membrii echipei. Trimiteți un mail cu solicitarea "detalii" la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5592 secunde