Amatorii de tenis de masă din Constanţa, liber la mişcare. Începe o nouă ediţie a Ligii Starter

1015
Amatorii de tenis de masă din Constanţa, liber la mişcare. Începe o nouă ediţie a Ligii Starter - fond-tenis-masa-amatori-1700163868.jpg

Articole de la același autor

Tenisul de masă pentru amatori continuă şi în acest week-end la Constanţa. Asociaţia Sport Pentru Sănătate organizează o nouă ediţie a Ligii Starter. Luna aceasta, Liga Starter se anunţă a fi una extrem de echilibrată, cu foarte multe meciuri spectaculoase.

Ca de obicei, partidele vor avea loc în incinta centrului comercial „Tomis Mall” din Constanţa. Sunt înscrişi 10 jucători, care mai de care mai talentat, toţi vrând să ocupe un loc pe podium.

Cei 10 jucători au fost împărţiţi în 2 grupe de câte 5, astfel că spectacolul poate să înceapă.

Grupa A este formată din favoritul numărul 1, Lilian Neguţu, cel care are prima şansă să pună mâna pe marele trofeu. Acesta se va duela cu Gabriel Dima, Ionuţ Pistol, Adrian Smadu şi Severin Bogdan.

Deşi la prima vedere pare că Neguţu va încheia grupa pe primul loc, graţie evoluţiilor sale foarte bune din ultima perioadă, cu siguranţă şi ceilalţi jucători vor face o figură frumoasă.

De partea cealaltă, Grupa B este formată din favoritul numărul 2 al competiţiei, Cosmin Neagu, care va da piept cu Radu Palabuiuc, Adrian Ilie, Cristian Caraiani şi Mircea Ghiţă.

Exact ca şi grupa A, şi această grupă ne va oferi mai mult ca sigur jocuri spectaculoase, pline de suspans, aşa cum au fost mai toate meciurile de la Liga Starter.

Cosmin Neagu vine după un turneu foarte bun făcut în luna octombrie şi speră ca de data aceasta să cucerească primul loc.

Organizatorul competiţiei, Andrei Radu Dan, preşedintele Asociaţiei Sport Pentru Sănătate, este foarte încântat de numărul mare de participanţi în fiecare lună la aceste turnee.

Acesta speră că şi ediţia din weekendul care urmează va fi una care să placă ochiului şi, de ce nu, şi spectatorilor care vor veni să urmărească meciurile.

„Întotdeauna am avut parte de meciuri foarte frumoase aici la Liga Starter. Nu este cel mai avansat nivel, dar aici vin oameni care în primul rând vor să facă mişcare. Dar, să nu uităm şi de miza competiţiei. Fiecare dintre ei vrea să urce pe podium, fiecare joacă cu pasiune şi îşi alege cu grijă tactica în funcţie de adversarul pe care îl întâlneşte la masă. Sperăm ca şi de această dată să avem parte de jocuri bune, jocuri echilibrate care să ne ofere spectacol. Noi mergem pe premiza că nu contează cine câştigă, important este ca această competiţie să aibă continuitate. Şi, Slavă Domnului, o organizăm de foarte mult timp, deci putem spune că a devenit tradiţională. Urez mult succes participanţilor!”, a declarat Andrei Radu Dan.

La fel ca la fiecare ediţie, câştigătorii vor fi răsplătiţi cu cupe, medalii, diplome şi câte o carte oferită de Bibliozteca Judeţeană „I.N.Roman” Constanţa.

Meciurile vor avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 10:00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6295 secunde