Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, dovadă de caracter

209
Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, dovadă de caracter - 1-1648547908.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a câştigat, cu scorul de 69-52, primul meci din cadrul play-off-ului Ligii Naţionale, disputat la Sala Sporturilor din Constanţa, în compania celor de la CS Municipal Alexandria.

Tabela indica egalitate la pauza principală, după ce fiecare formaţie şi-a adjudecat câte un sfert (21-16 Constanţa, respectiv 16-11 Alexandria), însă jucătoarele antrenate de sârbul Miroslav Popov au dat dovadă de tărie de caracter şi, în ciuda gravelor probleme financiare, s-au impus în sferturile trei şi patru (16-13 şi 21-7), luând o serioasă opţiune pentru ocuparea locului patru la finalul stagiunii.

„O victorie uriaşă obţinută de fetele noastre la capătul unei noi partide în care s-au autodepăşit la absolut toate capitolele. Graţie acestui succes, suntem acum la un singur pas distanţă de cea mai importantă performanţă din istoria baschetului constănţean: clasarea între primele patru formaţii din Liga Naţională.

Chiar dacă viitorul ne este sumbru, suntem gata să părăsim scena cu fruntea sus şi cu mândria că noi chiar am făcut performanţă, în ciuda tuturor piedicilor”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Pentru Phoenix CSU Simona Halep, urmează meciul al doilea cu CSM Alexandria, programat în deplasare, vineri, 31 martie, de la ora 16.00.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5576 secunde