Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa, două medalii de aur la Europene

181
Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa, două medalii de aur la Europene - 1-1658048687.jpg

Articole de la același autor

România a cucerit nu mai puţin de zece medalii - şase de aur, una de argint şi trei de bronz - la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeţi şi juniori de la Belgrad (Serbia).

În individual junioare (U19), Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, şi-a adjudecat bronzul, după ce a pierdut, scor 1-4, semifinala cu franţuzoaica Charlotte Lutz. La dublu mixt, Iulian Chiriţă a câştigat titlul continental, alături de Annett Kaufmann (Germania), în timp ce Darius Movileanu şi Elena Zaharia s-au ales cu medaliile de bronz.

Eduard Ionescu a câştigat medalia de aur la simplu juniori, după ce a trecut în semifinale de Darius Movileanu (medaliat cu bronz), scor 4-1, iar în finală l-a învins pe polonezul Maciej Kubik, scor 4-1. De asemenea, la dublu masculin, Eduard Ionescu şi Darius Movileanu au cucerit aurul după 3-0 în finala cu francezii Hugo Deschamps şi Thibault Poret.

Echipa masculină de juniori (Darius Movileanu, Iulian Chiriţă, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Dragoş Bujor) şi-a adjudecat medaliile de aur, iar cea feminină (Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Andreea Teglaş, de la LPS Constanţa, Ioana Sîngeorzan, Evelyn Ungvari), pe cea de argint.

La Under-15, echipa României (Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa, Alesia Sferlea, Cristina Sîngeorzan şi Andreea Jifcu) a câştigat aurul, iar un alt titlu european a fost adus de Bianca Mei-Roşu, la dublu cadete, alături de poloneza Natalia Bogdanowicz.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2584 secunde