Campionatele Europene de tenis de masă - cadeţi şi juniori

Constănţencele, victorii pe linie în meciurile din grupe

133
Constănţencele, victorii pe linie în meciurile din grupe - 1-1657195775.jpg

Articole de la același autor

În primele două zile ale Campionatelor Europene de tenis de masă pentru cadeţi şi juniori de la Belgrad (Serbia), echipele României au pierdut un singur meci din cele 12 disputate în faza grupelor.

La Under-19, echipa feminină, compusă din Elena Zaharia, Andrea Teglas, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, Camelia Mitrofan, de la CS Farul Constanţa, Ioana Sîngeorzan şi Evelyn Ungvari, a obţinut victorii pe linie, scor 3-0, cu Ucraina, Suedia şi Republica Moldova, în Grupa A.

La masculin, România (Darius Movileanu, Iulian Chiriţă, Eduard Ionescu, Andrei Istrate şi Dragoş Bujor) a terminat pe primul loc în clasamentul Grupei A, după ce a trecut la pas de Elveţia (3-0), Germania (3-1) şi Suedia (3-0).

Echipa de cadete (Under-15), compusă din Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, Andreea Jifcu, Alesia Sferlea şi Cristina Sîngeorzan, şi-a spulberat adversarele - 3-0 cu Slovacia, 3-1 cu Ungaria şi 3-0 cu Slovenia -, continuând cursa spre medalii din postura de câştigătoare a Grupei A.

Iar selecţionata cadeţilor, alcătuită din Rareş Cueşdean, Luca Oprea, Robert Podar şi Robert Istrate, a învins reprezentativele Belgiei, scor 3-0, şi Spaniei, scor 3-0, însă a cedat în faţa Franţei, scor 0-3, ocupând locul al doilea în clasamentul Grupei A.

Campionatul European 2022 destinat cadeţilor şi juniorilor are loc în Serbia, la Belgrad, între 6 şi 15 iulie. Meciurile pot fi urmărite în direct pe ETTU.TV.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8525 secunde