WTT Youth Contender Platja D'Aro 2022

Din nou pe podium! Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa, medaliată cu bronz

186
Din nou pe podium! Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa, medaliată cu bronz - 1-1654773296.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a cucerit medalia de bronz la WTT Youth Contender Platja D'Aro 2022, competiţie care i-a reunit, timp de o săptămână, la Girona (Spania), pe unii dintre cei mai valoroşi tineri jucători ai lumii.

La categoria simplu feminin U15, constănţeanca a reuşit victorii pe linie în grupă, a trecut cu brio de 16-imi, optimi şi sferturi, cedând un singur set, însă a fost învinsă în semifinale, scor 0-3, de japoneza Mao Takamori. Bianca a fost aproape de a câştiga fiecare set, dar adversara a reuşit să închidă de fiecare dată la 11-9 şi s-a calificat în finală.

În sferturile de finală, s-au mai aflat alte două românce, Alesia Sferlea, care a jucat meciul direct cu Bianca Mei-Roşu, şi Cristina Sîngeorzan, eliminată de medaliata cu bronz Sachi Aoki, din Japonia.

Constanţa a avut şi două reprezentante la categoria simplu feminin U19, însă niciuna dintre ele nu a reuşit să acceadă în fazele superioare. Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a bifat două victorii în grupă, însă a fost apoi învinsă, scor 2-3, de Pao Chi-Hua (Taipeiul Chinez), în 16-imi, în timp ce Camelia Mitrofan, de la CS Farul, s-a oprit în 32-imi, fiind eliminată, scor 2-3, de Wong Hoi Tung (Hong Kong).

Delegaţia României s-a întors acasă de la WTT Youth Contender Platja D'Aro 2022 cu un total de patru medalii, alături de Bianca Mei-Roşu pe podium mai urcând, la simplu masculin, Darius Movileanu (argint la U17), Eduard Ionescu (bronz la U19) şi Iulian Chiriţă (bronz la U17).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3487 secunde