Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa, două medalii în turneul de la Linz

197
Bianca Mei-Roşu, de la LPS Constanţa, două medalii în turneul de la Linz - 1-1651669342.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a cucerit două medalii la WTT Youth Contender de la Linz (Austria).

La simplu feminin U17, constănţeanca şi-a adjudecat argintul, după ce a pierdut, scor 0-3, finala disputată în compania sud-coreencei Lee Seungeun, asiatica impunându-se cu 3-1 şi în semifinalele categoriei U15 şi lăsându-i Biancăi medalia de bronz.

La scurt timp după aceste performanţe, la masa de joc a intrat o altă sportivă de la LPS Constanţa, Elena Zaharia, care a disputat marea finală a probei de simplu feminin U19, după ce şi-a demonstrat superioritatea în joc de-a lungul meciurilor. Ea se impusese doar cu 3-0 în grupă şi pe tabloul principal, însă a fost oprită în ultimul act de Kim Seongjin (Coreea de Sud), scor 0-3.

La simplu feminin U13, Andreea Băiaşu a jucat la rându-i meciul decisiv pentru trofeul din Austria, într-o finală cu răsturnări de situaţie, în care a condus-o pe indianca Hansini Mathan cu 2-1 şi în urma căreia a ocupat locul al doilea, după ce adversara a revenit spectaculos şi s-a impus în decisiv, scor 3-2.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5749 secunde