Elizabeta Samara şi Cristian Pletea, meciuri grele în turneul de la Doha

147
Elizabeta Samara şi Cristian Pletea, meciuri grele în turneul de la Doha - 1-1648465788.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elizabeta Samara participă, săptămâna aceasta, cu lotul României, la turneul WTT Star Contender Doha 2022, unde, în 16-imile probei de simplu feminin, o are drept adversară pe Britt Eerland, din Ţările de Jos.

În aceeaşi fază a probei, România mai are o singură reprezentantă, pe Bernadette Szocs, care o înfruntă pe Choi Hyojoo (Coreea de Sud). Adina Diaconu a fost eliminată în 32-imi, 1-3 cu japoneza Sakura Mori, Irina Ciobanu a ieşit din turul al doilea, 0-3 cu Zhang Rui, în timp ce Andreea Dragoman n-a trecut nici de turul întâi, 2-3 cu Joo Cheonhui (Coreea de Sud).

La dublu feminin, Eliza Samara a făcut pereche cu Andreea Dragoman, dar nu s-a putut apropia de fazele superioare. În optimi, cele două românce au întâlnit un cuplu redutabil, Li Yu-Jhun / Cheng I-Ching (Taipei), iar asiaticele, care în runda a doua învinseseră (3-1) dublul Bernadette Szocs / Sofia Polcanova (Austria), s-au impus cu scorul de 3-1.

La masculin, constănţeanul Cristian Pletea l-a învins, cu scorul de 3-0, în turul întâi, pe Ahmed Saadawi, din Qatar, dar a cedat apoi, scor 0-3, în faţa chinezului Liu Dingshuo. Dintre români, în această probă, cel mai mult a urcat Ovidiu Ionescu, blocat în 32-imi de acelaşi Dingshuo, scor 1-3.

La dublu masculin, perechea Rareş Şipoş / Cristian Pletea a încheiat rapid socotelile, 0-3 în turul întâi contra maghiarilor Csaba Andras şi Bence Majoros, însă România va avea un reprezentant în semifinale, Ovidiu Ionescu şi spaniolul Alvaro Robles luptând pentru a schimba bronzul în argint sau aur.

Finalele turneului din Qatar sunt programate joi, 31 martie, fiind transmise în direct pe canalul de YouTube WTT.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / WTT / ITTF

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9728 secunde