Eliza Samara, pentru a treia oară câştigătoare a Ligii Campionilor

269
Eliza Samara, pentru a treia oară câştigătoare a Ligii Campionilor - 1-1649579371.jpg

Articole de la același autor

Performanţă de excepţie pentru jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elizabeta Samara, care a câştigat Liga Campionilor cu echipa sa de club, KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg.

Gruparea poloneză a învins, cu scorul de 3-2, în deplasare, pe TTC Berlin, punctele victoriei fiind aduse de Xiaoxin Yang (Monaco), Ying Han (Germania) şi Yu Fu (Portugalia). Accidentată, Eliza Samara nu a evoluat în manşa secundă a finalei.

Echipa poloneză se impusese cu acelaşi scor şi în meciul de pe teren propriu, de duminica trecută, constănţeanca fiind învinsă (1-3) de olandeza Britt Eerland.

„Mă bucur foarte mult că am luat din nou Liga Campionilor. Nu a fost uşor să stau pe bancă, să dau indicaţii, dar m-am descurcat. Este foarte important ce îi spui sportivului, cum relaţionezi cu el în momentul în care are nevoie de un sfat, o idee sau ajutor psihic.

Dincolo de toate, este minunat să fim cea mai bună echipă din Europa şi sunt fericită”, a declarat Eliza Samara.

Este pentru a treia oară când sportiva formată la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a ridicat trofeul Ligii Campionilor, după ce l-a mai câştigat cu KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, în 2019, şi cu Fenerbahce Istanbul, în 2015.

XXX

Duminică, 10 aprilie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, s-a dat startul Campionatului Naţional la tenis de masă pe echipe-juniori I, iar concursul la individual va avea loc între 12 şi 14 aprilie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3695 secunde