Bianca Mei-Roşu, medaliată cu argint în turneul de tenis de masă de la Otocec

180
Bianca Mei-Roşu, medaliată cu argint în turneul de tenis de masă de la Otocec - 1-1648981180.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a cucerit medalia de argint în proba de simplu feminin, categoria de vârstă U15, din cadrul turneului WTT Youth Star Contender Otocec 2022.

Constănţeanca nu a avut probleme până în finală şi a dominat toate întâlnirile din grupă şi de pe tabloul principal. În finala cu Hana Goda, din Egipt, Bianca a început cu dreptul, a condus cu 1-0, însă adversara a revenit şi a închis ultimul act cu 3-1.

Medalie - de bronz - pentru România şi în proba feminină de dublu U19, unde Ioana Sîngeorzan şi partenera sa, Dorottya Tolgyes, din Ungaria, au avut parte de partide la limită pe tabloul principal. După două victorii cu 3-2, în optimi şi sferturi, cele două jucătoare au dus în decisiv şi semifinala disputată în compania cuplului Linda Zaderova (Cehia) / Hana Arapovic (Croaţia), fiind conduse cu 2-0 la seturi, dar la final a fost 3-2 pentru adversare, şi s-au clasat astfel pe locul al treilea.

Tot în turneul din Slovenia, însă la categoria U19, Elena Zaharia, de la LPS Constanţa, a fost învinsă, scor 0-3, în sferturi de finală, de indianca Diya Chitale, în aceeaşi fază oprindu-se şi Bianca Mei-Roşu, 0-3 cu Yashaswini Ghorpade, tot din India.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.443 secunde