Cristian Pletea, medaliat cu bronz în turneul de tenis de masă de la Pleasantville

170
Cristian Pletea, medaliat cu bronz în turneul de tenis de masă de la Pleasantville - 11-1652611608.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul constănţean de tenis de masă Cristian Pletea, sportiv format la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a cucerit medalia de bronz în proba masculină de dublu din cadrul WTT Feeder Westchester 2022, turneu desfăşurat, timp de patru zile, la Pleasantville (SUA).

Constănţeanul şi partenerul său, Rareş Şipoş, au avut un parcurs excelent până în faza semifinalelor, câştigând meciurile din turul întâi, turul al doilea, optimi şi sferturi numai cu 3-0 şi 3-1, pentru ca, în penultimul act, să cedeze, scor 1-3, în faţa redutabilei perechi japoneze alcătuite din Yukiya Uda şi Shunsuke Togami, numărul unu mondial.

În proba de simplu, Cristian Pletea a obţinut două victorii, 4-0 cu austriacul cu origine asiatice Alexander Chen, în 32-imi, şi 4-3 cu portoricanul Brian Afanador, în 16-imi, însă s-a oprit în optimi, fază în care a fost învins de japonezul Yuta Tanaka, la finele unei partide extrem de spectaculoase. Jucătorul nipon a condus cu 2-0, constănţeanul a găsit resurse pentru a egala, 2-2, însă Tanaka a câştigat ultimele două seturi cu un simetric 11-6 şi a acces în sferturi.

La turneul WTT Feeder Westchester 2022 de la Pleasantville, România a mai fost reprezentată de Hunor Szocs, la simplu, şi de Rareş Şipoş, la simplu şi dublu masculin.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5262 secunde