Play-off-ul de promovare în Liga Naţională de handbal masculin

CS Medgidia, înfrângere în deplasarea de la Reşiţa

98
CS Medgidia, înfrângere în deplasarea de la Reşiţa - 1-1648042559.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a pierdut, cu scorul de 25-29 (11-13), primul meci din returul play-off-ului de promovare în Liga Naţională, disputat în deplasare, în compania celor de la CSM Reşiţa.

Partida a fost foarte disputată, echilibrul menţinându-se în multe momente ale jocului. Din păcate, în minutul 17, Alexandru Cimpu, de la CS Medgidia, a primit descalificare, aşteptând acum decizia Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal.

Reşiţa a debutat în forţă, s-a distanţat la cinci goluri (9-4, min. 10), constănţenii au echilibrat apoi balanţa, dar gazdele au gestionat mai bine momentele decisive, intrând şi la pauză cu avantaj de două „lungimi”. Ultimele minute de joc au fost cele mai intense, handbaliştii Medgidiei luptând foarte mult pentru a nu pierde la o diferenţă foarte mare.

„Un meci bun, la nici două zile distanţă de victoria de la Oradea. Jucătorii au luptat exemplar, dorindu-şi foarte mult victoria. Se vede un progres de la un meci la altul”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul CS Medgidia, Ionuţ Deli-Iorga.

În urma acestui eşec, CS Medgidia rămâne pe locul şapte în clasamentul play-off-ului, cu şase puncte, fără nicio şansă de promovare. Lideră este CSM Odorheiul Secuiesc (18 p), urmată, în ordine, de CSM Reşiţa (18 p, golaveraj inferior), CSM Făgăraş (13 p), CSM Oradea (11 p) şi CSU Piteşti (10 p).

Pentru echipa constănţeană, urmează un nou meci în play-off, programat sâmbătă, 26 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, în compania celor de la CSM Sighişoara.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4664 secunde