CS Victoria Cumpăna se pregăteşte pentru Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică

284
CS Victoria Cumpăna se pregăteşte pentru Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică - fond-cumpana-gimnastica-1685448071.jpg

Articole de la același autor

În perioada 2 – 4 iunie 2023, în Sala Sporturilor din Constanța, va avea loc Campionatul Național de Gimnastică Ritmică - Junioare II și III (9 - 12 ani), organizat de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, Clubul Sportiv „Victoria” Cumpăna, Federatia Română de Gimnastică Ritmică, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

La această competiție participă un număr de 110 gimnaste reprezentând cele mai puternice cluburi ale României: ACS Alexandra Pavel, CSM Arad, CSS 2 Baia Mare, LPS Bihorul Oradea, ACS Carla Ritmic Gym, CSM Cluj Napoca, CSS 1 Constanța, ACS Dandri, CS Gloria Bistrița Năsăud, CS Olimpia București, CSM Ploiești, CSM Resița, ACS Ritmic Aly Gym, CS Sportul Studențesc, LPS Szasz Adalbert Tg. Mures, CSS1 Timișoara, CSS Triumf, CS UNEFS București, CSS Unirea Iași și CS Victoria Cumpăna.

La acest Campionat Național, echipa Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna, pregătită de antrenoarele Elena Vlad și Luiza Cerbula va avea în componență 8 gimnaste: Miruna Matei, Elena Căşăriu, Bianca Georgescu, Amalia Banciu, Antonia Luţan, Andrada Luţan, Maya Ulrich și Delia Stîngă.

CS Victoria Cumpăna aşteaptă un număr cât mai mare de spectatori în tribunele din Sala Sorturilor din Constanța, sâmbătă 3 iunie, între orele 10.00 – 20.00 și duminică 4 iunie, între orele 10.00 – 18.00, pentru a le susţine pe micuţele gimnaste.

Cumpăna a excelat tot timpul la capitolul gimnastică ritmică, acolo unde a avut mai mereu rezultate notabile. Aşadar, şi de la acest campionat naţional se aşteaptă rezultate bune, iar fetele din Dobrogea sunt capabile să cucerească cele mai înalte trepte ale podiumului.

Cu o susţinere frenetică din tribune, cu îndrumarea celor două antrenoare şi cu dorinţa de victorie, CS Victoria Cumpăna se poate întoarce acasă cu o salbă plină de medalii.

Aşa cum au fost prezentate anul trecut la „Gala Sportului Cumpănean”, micuţele gimnaste din Cumpăna au talentul necesar pentru a face performanţă.

Şi această performanţă se face şi fără prea mulţi bani, exact aşa cum declara în urmă cu ceva timp primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică este un test pentru junioarele de la Cumpăna, pentru că ele, datorită rezultatelor, pot participa apoi la competiţii internaţionale.

Mai mult decât atât trebuie să avem în vedere că gimnastica ritmică este un sport elegant, plin de fineţe, dar şi un sport în care totul se calculează matematic. Fiecare procedeu pe care îl efectuează micuţele sportive este muncit din greu la antrenamente, iar apoi pus în practică la marile competiţii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5485 secunde