Primarul Devei se adresează ministrului Sportului după relocarea lotului feminin de gimnastică

183
Primarul Devei se adresează ministrului Sportului după relocarea lotului feminin de gimnastică - gimnastica-deva-1683035080.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a transmis marţi o scrisoare deschisă ministrului Sportului, Carol-Eduard Novak, în care îşi exprimă tristeţea şi consternarea faţă de faptul că lotul olimpic feminin de gimnastică senioare a fost relocat de la centrul de pregătire din oraş.

Edilul local apreciază că decizia conducerii Federaţiei Române de Gimnastică este o eroare decizională care ar trebui corectată şi care ştirbeşte reputaţia sportivă a municipiului Deva.

„Am luat la cunoştinţă, cu tristeţe şi consternare, despre decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică de a reloca de la Deva, în mod intempestiv şi nejustificat, lotul olimpic feminin de senioare. Fără doar şi poate, Deva este oraşul care a asigurat, timp de multe decenii, cu entuziasm şi implicare, pregătirea pentru marile performanţe mondiale aduse României în această disciplină sportivă! Din punctul meu de vedere, această decizie ştirbeşte, pe de-o parte, reputaţia sportivă impecabilă a oraşului Deva, iar pe de altă parte, nedreptăţeşte însăşi pregătirea, cu eforturi colosale, a performanţei sportive româneşti, recunoscute în plan internaţional”, se arată în scrisoarea deschisă publicată marţi pe pagina de Facebook a primarului Florin Oancea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1581 secunde