Cupa Mondială de gimnastică de la Doha / Sabrina Voinea Maneca va evolua în finalele de la sol şi bârnă

147
Cupa Mondială de gimnastică de la Doha / Sabrina Voinea Maneca va evolua în finalele de la sol şi bârnă - 1-1677845322.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta Sabrina Voinea Maneca, de la CS Farul-CSM Constanţa, continuă seria evoluţiilor foarte bune la Cupa Mondială de la Doha, prima competiţie de anvergură la care participă din postura de senioară. După calificarea (cu al treilea punctaj) în finala de la sărituri, constănţeanca a acces şi în finalele de la sol şi bârnă.

Antrenată chiar de mama sa, Camelia Voinea, fostă vicecampioană olimpică, Sabrina a primit cea mai mare notă la sol din sesiunea preliminară, 13,266, în timp ce, în finala de la bârnă, s-a calificat cu a cincea notă, 12,966.

Sabrina Voinea Maneca face parte din programul „Ţară, ţară vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Belu şi finanţat de OMV Petrom.

La masculin, Andrei Muntean s-a calificat în finala de la paralele de pe locul al şaptelea, cu 14,133 puncte, la bară fixă, Roland Modoianu-Zseder s-a clasat pe locul 23 în calificări, cu 12,000, iar Răzvan Marc a încheiat pe 25, cu 11,833.

Gimnaştii români, care încep sezonul competiţional cu etapa de Cupă Mondială din Qatar, sunt însoţiţi de antrenorii Camelia Voinea, Marius Berbecar şi Gerard Speerstra.

La cea de-a 15 ediţie a Cupei Mondiale de la Doha au confirmat participarea 154 de gimnaşti, finalele feminine la sol şi bârnă fiind programate pentru sâmbătă, 4 martie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5678 secunde