Sabrina Voinea, premiată de ministrul Eduard Novak. Mama ei, Camelia Voinea, i-a fost alături

227
Sabrina Voinea, premiată de ministrul Eduard Novak. Mama ei, Camelia Voinea, i-a fost alături - sabrina-novak-1678890858.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sportului, Eduard Novak, i-a primit marţi la sediul ministerului pe care-l conduce pe câțiva dintre sportivii medaliați la competițiile internaționale, cărora le-a oferit diplome din partea instituției pe care o conduce. Printre sportivii care au ajuns în cabinetul ministrul s-a aflat și gimnasta din Constanţa, Sabrina Voinea, dublă medaliată cu aur la Cupa Mondială de la Doha.

După întâlnirea protocolară, din care nu au lipsit, îmbrățișările, buchetele de flori și multe zâmbete, Novak a aflat și de problemele cu care se confruntă Sabrina Voinea. Gimnasta nu și-a primit premierea de la Campionatul European de junioare, de anul trecut, competiție unde a cucerit trei medalii: aur la sărituri, bronz , la sol și argint cu echipa. Extrem de determinată pentru a-i face dreptate fiicei sale, Camelia Voinea, mama și antrenoarea sportivei și-a făcut curaj explicându-i ministrului situația dată.

„I-am spus domnului ministru că au trecut șapte luni de când nu ne-am primit banii pentru Europene. A acționat imediat, cerându-le celor implicați să intervină pentru ca Sabri să-și primească banii cuveniți”, a precizat Camelia Voinea, potrivit ProSport.

Timp de șase zile, Sabrina Voinea se va afla alături de o parte dintre fetele de la Deva, în Spania, la Palma de Mallorca, unde va participa la un triunghiular de verificare, la care și-au mai anunțat prezența gimnaste din Spania și Suedia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4409 secunde