Handbaliştii de la CSM Constanţa vor lupta pentru Cupa României la Baia Mare

151
Handbaliştii de la CSM Constanţa vor lupta pentru Cupa României la Baia Mare - handbal-constantaa-1683035125.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal a celor de la CSM Constanța va lupta pentru trofeul Cupei României la Baia Mare.

Băimărenii vor organiza Final Four-ul competiției, formaţia pregătită de George Buricea având de înfruntat și publicul din Sala „Lascăr Pană”.

Calificată în Final-Four-ul Cupei României după ce a eliminat marea favorită, campioana Dinamo București, CSM Constanța a primit o veste proastă. Lupta decisivă pentru trofeu se va da în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare, gazdele de la CS Minaur Baia Mare primind organizarea competiției de la Federația Română de Handbal. Alături de constănțeni și băimăreni, au acces în faza finală a întrecerii CSM București și CSU Suceava.

Conform tragerii la sorți, sucevenii au avut prima opțiune pentru a găzdui Final-Four-ul, dar au decis să nu o onoreze. A doua varainta a fost Baia Mare, iar oficialii de la CS Minaur nu au lăsat să le scape printre degete această ocazie. Din păcate, șansa nu a surâs echipei din orașul de la malul mării, care a primit abia a patra opțiune.

Tragerea la sorți a meciurilor din semifinale va avea loc pe 3 Mai, la București, Final-Four-ul urmând să se dispute pe 13 și 14 mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7058 secunde