Preliminariile EURO 2024: Handbaliştii tricolori, misiune infernală în faţa Austriei

359
Preliminariile EURO 2024: Handbaliştii tricolori, misiune infernală în faţa Austriei - 1-1682427152.jpg

Articole de la același autor

Meci greu pentru reprezentativa masculină de handbal a României, care, miercuri, 26 aprilie, de la ora 17.30, la sala „Dinamo” din Bucureşti, înfruntă naţionala Austriei, în penultima rundă a Grupei a 4-a a preliminariilor EHF EURO 2024 din Germania.

„Austria este o echipă foarte bună, mai bună decât noi, de aceea are şi opt puncte în această campanie de calificare. Pentru noi e un meci foarte important, pentru că, în cazul unei victorii, ne calificăm la Campionatul European. Dar meciul este foarte complicat.

Noi ne-am pregătit bine, însă e sport, o echipă câştigă, alta pierde. În România, toată lumea vorbeşte înainte şi se gândeşte că se poate, că nu se poate... Eu cred însă că jucătorii noştri merită această calificare. Ei merită, dar e altceva dacă pot câştiga sau nu meciul. Austria e mai bună ca noi. Şi dacă pierdem cu Austria noi ne pregătim pentru meciul următor. O vom lua pas cu pas”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, selecţionerul naţionalei, Xavier Pascual.

Tehnicianul spaniol se va baza în acest meci crucial şi pe trei jucători de la CSM Constanţa: portarul Dani Vasile, extrema Ionuţ Nistor şi conducătorul de joc Andrei Drăgan.

În ultima partidă din

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5259 secunde