Duel încrâncenat pe semicerc!

CSM Constanţa o va înfrunta pe Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

283
CSM Constanţa o va înfrunta pe Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin - 1-1711627633.jpg

Articole de la același autor

Adversar de top pentru CSM Constanţa în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Zeiţa Fortuna i-a scos în calei formaţiei de pe litoral pe CSA Steaua Bucureşti, într-un duel deschis oricărui rezultat.

Joi, 28 martie, la sediul Federaţiei Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din turul al treilea (faza sferturilor de finală) al Cupei României la handbal masculin.

Pentru CSM Constanţa, deţinătoarea en-titre a trofeului, sorţii au decis ca următoarea adversară din Cupă să fie CSA Steaua Bucureşti, echipă pe care o va întâlni într-o partidă restanţă din retur, în data de 10 aprilie, şi în Liga Naţională. În partida tur, din deplasare, CSM Constanţa s-a impus cu scorul de 23-17, după ce, la pauză, tabela indica egalitate, 7-7.

Partida de Cupă este programată pe 16 aprilie, la Sala Sporturilor din Constanţa, iar apoi, echipele rămase în competiţie vor participa la turneul Final Four, programat în perioada 25-26 mai.

Tot în sferturi, CS Dinamo Bucureşti, campioana en titre, va primi replica celor de la CSM Bacău, vicecampioana CS Minaur Baia Mare, finalista ediţiei trecute a Cupei, va înfrunta pe CSM Focşani, în timp ce CSM Bucureşti va primi vizita formaţiei HC Buzău.

Meciurile se vor juca în manşă unică, în data de 16 aprilie, pe terenurile primelor echipe.

Juniorii reintră în arenă

La rândul lor, juniorii II ai CSM-ului Constanţa se pregătesc pentru un nou meci în Campionatul Naţional. Neînvinşi în această stagiune, jucătorii antrenaţi de Ionuţ Puşcaşu au debutat cu o victorie în Grupa Valoare 3, din faza a doua a campionatului. După ce au trecut cu 32-29 de LPS Suceava, handbaliştii constănţeni vor susţine un meci pe terenul celor de la LPS Vaslui, în epilogul etapei a II-a, programat luni, 1 aprilie, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă din Vaslui.

Week-end important şi pentru juniorii IV de la CSM Constanţa, care vor evolua la faza pe Euroregiune a Campionatului Naţional. Echipa de la malul mării face parte din regiunea RO2, Grupa B, şi va juca, la Medgidia, trei meciuri: cu HC Junior BB Buzău (sâmbătă, 30 martie, de la ora 11.00), HC Omer Constanţa (câmbătă, 30 martie, de la ora 13.00), în sala „Dan Spătaru”, şi cu LPS Brăila (duminică, 31 martie, de la ora 10.00), în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”.

Primele două clasate din Grupa B se întâlnesc cu primele două clasate din Grupa A (Viitorul Galaţi, CSS Medgidia, CSS Tecuci, CSO Murfatlar, LPS Buzău), în meciuri de clasament, duminică, de la orele 16.00 (locurile 2), respectiv 17.00 (locurile 1). Cele patru echipe se vor califica la faza semifinală a Campionatului Naţional. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9273 secunde