Handbaliştii naţionalei României, blocaţi pe aeroportul din Frankfurt din cauza vremii nefavorabile

154
Handbaliştii naţionalei României, blocaţi pe aeroportul din Frankfurt din cauza vremii nefavorabile - handbal-probleme-1705501346.jpg

Articole de la același autor

Jucătorii, stafful tehnic şi ceilalţi componenţi ai delegaţiei echipei naţionale de handbal masculin a României, care trebuiau să revină la Bucureşti miercuri după-amiază după participarea la Campionatul European din Germania, sunt blocaţi pe aeroportul din Frankfurt din cauza vremii nefavorabile.

Aeronava companiei TAROM era programată să aterizeze la Bucureşti, miercuri, la ora 14:40, însă ploaia îngheţată de la Frankfurt a făcut imposibilă decolarea.

Conform departamentului de comunicare al Federaţiei Române de Handbal, cursa a fost iniţial amânată, pasagerilor fiindu-le transmis ca termen de aterizare la Bucureşti intervalul 16:30-17:00. Însă după o perioadă mai lungă petrecută în avion, autorităţile aeroportului din Frankfurt nu au permis decolarea, iar componenţii naţionalei au fost debarcaţi. De altfel, autorităţile germane au luat decizia de a suspenda activitatea aeroportului din Frankfurt până la ora locală 20:00, iar în aceste condiţii nu se ştie exact dacă delegaţia României va ajunge la Bucureşti în cursul zilei de joi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3464 secunde