Ministrul Agriculturii: România poate deveni cel mai mare procesator din sud-estul Europei în următorii 3 ani

218
Ministrul Agriculturii: România poate deveni cel mai mare procesator din sud-estul Europei în următorii 3 ani - untitled-1705503819.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat, miercuri, că se află în discuţii cu o companie "foarte mare din Germania" care vrea să îşi mute toată procesarea în România, iar acest lucru ar putea face ca în următorii trei ani ţara noastră să devină cel mai mare procesator din sud-estul Europei.


"Sunt în discuţii cu o companie foarte mare din Germania, care vrea să îşi mute toată procesarea în România. Pe lângă programul Investalim, care este de un miliard de euro, şi cu acea companie, dacă se va reuşi să vină în România, să îşi multe tot know-how-ul pe procesare, România devine cea mai mare ţară pe procesare din sud-estul Europei. Sunt convins că voi convinge această companie", a precizat ministrul Agriculturii.


De asemenea, el a adăugat că mai este o altă companie din sectorul zootehnic, tot din Germania, care intenţionează să investească în 10 ferme de porci, cu câte 100.000 de capete fiecare.


"Nu vă mai ascund faptul că şi o companie din domeniul zootehniei vrea să investească în România în 10 ferme de câte 100.000 de porci anual. Asta înseamnă un milion de porci în România. Sunt în discuţii, sunt companii din Germania, nu pot să dau numele aici, dar în proporţie de 80% eu cred că, din discuţiile pe care le-am purtat, sunt realizabile. Asta înseamnă că în următorii trei ani România poate deveni cel mai mare procesator din sud-estul Europei", a transmis Florin Barbu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6265 secunde