Farul şi FC Hermannstadt vor (re)inaugura „Municipalul” modernizat din Sibiu

114
Farul şi FC Hermannstadt vor (re)inaugura „Municipalul” modernizat din Sibiu - 1-1668693456.jpg

Articole de la același autor

Fotbaliştii Farului vor avea onoarea de a inaugura stadionul „Municipal” din Sibiu, arenă care a fost modernizată printr-o investiţie de aproximativ 30 de milioane de euro, având acum un număr de 12.363 de locuri.

Echipa constănţeană va înfrunta pe FC Hermannstadt, în data de 10 decembrie, în cadrul etapei a 20-a a Superligii de fotbal.

„Este oficial! Meciul de (re)inaugurare a stadionului «Municipal» din Sibiu va fi disputat pe 10 decembrie, în compania Farului Constanţa, liderul din Superligă!”, au anunţat, joi, 17 noiembrie, reprezentanţii clubului AFC Hermannstadt.

De la începerea procesului de modernizare a arenei din Sibiu, FC Hermannstadt a disputat partidele de pe teren propriu pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaş.

XXX

În pauza competiţională generată de startul Campionatului Mondial din Qatar, FCV Farul va disputa, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, o partidă amicală în compania formaţiei Panetolikos, ocupantă a locului opt în clasamentul Superligii din Grecia.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6081 secunde