Fotbal / „Go Green”. 300 de puieți de conifere, plantaţi la baza sportivă a Academiei Hagi

217
Fotbal / „Go Green”. 300 de puieți de conifere, plantaţi la baza sportivă a Academiei Hagi - 1-1668673870.jpg
Clubul FCV Farul Constanța continuă proiectele din cadrul programului „Go Green”, prin care se dorește atingerea neutralității climatice până în anul 2030. Astfel, în cadrul proiectului, la baza sportivă a Academiei Hagi de la Ovidiu, au fost plantați 300 de puieți de conifere, la plantarea acestora contribuind și puștii grupei 2012 a Academiei Hagi.

„Farul își dorește să fie un lider nu numai prin rezultatele sportive, ci și prin implicarea în creșterea, dezvoltarea și oferirea celor mai bune condiții tuturor copiilor și sportivilor care activează în cadrul clubului. Privim mereu spre viitor, iar prin acest proiect care continuă programul lansat în urmă cu aproximativ un an, vom oferi o ecranare naturală a terenurilor din baza Academiei Hagi.

Plantarea acestor copaci va avea ca rol reducerea temperaturii în timpul verii prin umiditatea suplimentară datorată evaporării apei prin frunziș, încetinirea vitezei vântului, reținerea particulelor de praf și eliberarea oxigenului în atmosferă”, a declarat directorul de marketing al Farului, Costin Mega.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.318 secunde