Festivalul golurilor pe semicerc! Victorii pe linie pentru handbaliştii-juniori constănţeni

167
Festivalul golurilor pe semicerc! Victorii pe linie pentru handbaliştii-juniori constănţeni - 1-1697358883.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii juniori I ai CSM Constanţa s-au impus fără probleme, cu scorul de 53-29 (29-13), în faţa celor de la CT Media Bucureşti, într-o partidă disputată în sala „Lucian Grigorescu” din capitală, contând pentru etapa a patra a Campionatului Naţional. Formaţia antrenată de Enis Murtaza a dominat întâlnirea de la un capăt la celălalt şi a bifat astfel cel de-al doilea succes în Seria B.

Pentru CSM Constanţa-juniori I, au evoluat: Matei, Ciocea, Cristea - Ayar Murtaza 13 goluri, Vlase 9, Andrei 6, Murat 6, Bărbieru 5, Enis Ali 4, Rareş Ştefan 4, Acsentie 3, Caluda 3, Crişan, Ragea, Puşcaşu.

Etapa viitoare, duminică, 12 noiembrie, CSM Constanţa va juca, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.

Victorie clară şi pentru echipa de juniori II a CSM-ului Constanţa, care a câştigat, scor 49-41 (27-18), meciul disputat în deplasare contra celor de la Arrubium Măcin. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Rareş Joan Cohn, care a marcat nu mai puţin de 17 goluri pentru echipa antrenată de Ionuţ Puşcaşu. Au mai evoluat: Cristea, Ciotir - Enis Ali 7 goluri, Covrig 6, Andrei 6, Nicholas Buricea 6, Caras 3, Şopu 1, Mosor 1, Brădeanu 1, Bejenaru 1, Dimitriu, Abdulhai, Ivancu.

Cu trei victorii în trei meciuri, juniorii II ai CSM-ului Constanţa sunt liderii Seriei E.

Veşti la fel de bune vin şi din Campionatul Naţional de tineret, unde handbaliştii de la CSM Constanţa au 3-0 în „duelul” cu Bucureştiul. După ce au trecut de Steaua şi Dinamo, jucătorii antrenaţi de Enis Murtaza s-au impus şi contra CSM-ului Bucureşti, scor 38-33 (17-14), în duelul din etapa a treia, care a avut loc în Sala Sporturilor.

Pentru CSM Constanţa-tineret, au evoluat: Preda 2 goluri, Matei, Ciocea, Gabriel Chilianu - Teodor George Ştefan 12, Ayar Murtaza 12, Rareş Ştefan 9, Vlase 2, Puşcaşu 1, Acsentie, Caluda, Bărbieru, Ragea, Murat.

Lideră în Seria B, cu punctaj maxim, CSM Constanţa-tineret va susţine următorul meci în deplasare, cu CSM Vaslui, sâmbătă, 28 octombrie.

XXX

La rândul lor, seniorii se află în faţa unui moment important. În etapa a opta a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSM Constanţa a trecut la pas, scor 36-26 (20-14), de CSM Bacău, a revenit pe locul doi în clasament şi a făcut astfel o bună repetiţie în perspectiva apropiatului debut în faza grupelor EHF European League.

În prima etapă a Grupei H, formaţia antrenată de George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu va întâlni, în deplasare, pe MOL Tatabanya KC (Ungaria), partida fiind programată marţi, 17 octombrie, de la ora 19.45, ora României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4554 secunde