Filmări pe litoral! Jocul de oină, promovat la Televiziunea Română

157
Filmări pe litoral! Jocul de oină, promovat la Televiziunea Română - 26596253252914875908683689128731-1639141890.jpg

Articole de la același autor

Televiziunea Naţională Română a inclus oina între elementele care vor fi prezentate în serialul care este difuzat pe post cu ocazia dublei aniversari de 65 de ani: de la înfiinţarea instituţiei şi a UNESCO, informează Federaţia Română de Oină.

În acest sens, au fost realizate filmări, la Cumpăna, cu participarea sportivilor şi sportivelor de la echipele Spicu Horia şi campioana Frontiera Tomis Constanţa,

În cadrul acestui material, Tudor Furdui, din cadrul Departamentului Sport al TVR, a experimentat trăirile unui jucător de oină.

„Le mulţumim şi pe această cale jucătorilor celor două echipe pentru efortul făcut, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile.

De asemenea, mulţumim mult celor care ne-au ajutat: Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, Primăria şi Consiliul Local Horia, Clubul Sportiv Victoria Cumpăna.

În acelaşi timp, apreciem mult faptul că Televiziunea Română a inclus oina în acest serial, mulţumind în acelaşi timp şi echipei care a fost prezentă la Cumpăna şi a filmat în condiţii meteo nefavorabile”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5272 secunde