Florin Suliman, campion al Ligii Starter la Cupa "Sport pentru Sănătate" la tenis de masă

431
Florin Suliman, campion al Ligii Starter la Cupa

Articole de la același autor

La sfârşitul săptămânii trecute, amatorii de tenis de masă din Constanţa au avut ocazia de a se întâlni din nou şi de a petrece o zi plăcută la masa de joc. Concret, este vorba despre Cupa "Sport pentru Sănătate" la Tenis de Masă, organizată de Asociaţia Sport Pentru Sănătate. De data aceasta s-a mai consumat o etapă din Liga Starter, competiţie la care pot participa doar jucătorii amatori care nu sunt foarte experimentaţi.

Pe tabloul principal de joc au fost înscrişi nouă jucători care s-au luptat până în ultima clipă pentru marele trofeu. Turneul a avut loc, ca de obicei, în incinta Tomis Mall, gazdă a competiţiei de foarte mulţi ani.

După mai multe meciuri spectaculoase în faza grupelor, au rămas doar patru jucători care au ajuns în semifinale şi care au încercat să îşi etaleze cele mai bune lovituri.

Aşadar, prima semifinală i-a avut în prim-plan pe Eduard Ploţchi şi Cosmin Neagu.

Cei doi s-au luptat de la egal la egal şi într-un final Eduard Ploţchi s-a impus cu scorul de 3-1, reuşind să se califice în marea finală.

În cea de-a doua semifinală la masa de joc s-au aflat Florin Suliman şi Mircea Ghiţă.

Primul s-a impus fără drept de apel cu scorul de 3-0 şi a acces şi el astfel în ultimul act. Finala dintre Ploţchi şi Suliman a fost una extrem de spectaculoase. Deşi a plecat cu şansa a doua, Edi a făcut un meci bun şi i-a ţinut piept adversarului său, însă Florin Suliman a reuşit să se impună datorită experienţei şi nivelului mult mai bun de joc.

La capătul unei partide frumoase şi interesante, Florin Suliman s-a impus cu scorul de 3-1, devenind astfel campion al Ligii Starter în luna martie.

În urma acestei victorii, Suliman a fost promovat la Liga Sporting, acolo unde intră în joc jucători amatori mai experimentaţi.

„Ca de obicei a fost un eveniment frumos şi se pare că am reuşit să organizăm şi de data aceasta, deşi în ultimul timp nu prea mai avem atât de mulţi oameni înscrişi. Aici nu contează neapărat cine câştigă, ci mai degrabă contează sportul, mişcarea pe care o face fiecare. Să faci sport înseamnă sănătate curată şi cred că aspectul acesta este cel mai important. Dorim să avem şi mai mulţi participanţi la ediţiile viitoare şi sunt sigur că aşa va fi. Transmit multe felicitări câştigătorilor de astăzi şi pentru cei care nu au ajuns în semifinale, vreau doar să spun că trebuie să persevereze, doar aşa vor reuşi”, a declarat Andrei Radu Dan, organizatorul competiţiei.

Aşadar, a fost încă un week-end cu meciuri spectaculoase la Cupa "Sport pentru Sănătate" la tenis de masă şi încă odată a fost un prilej pentru jucători, nu doar să evolueze în concurs, ci şi să socializeze şi să lege noi prietenii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3804 secunde