Gimnasta Andreea Preda, de la CSS 1, în calificările Cupei Mondiale Challenge

247
Gimnasta Andreea Preda, de la CSS 1, în calificările Cupei Mondiale Challenge - 1-1665129172.jpg

Articole de la același autor

Gimnastele Andreea Preda, de la CSS 1 Constanţa, şi Ana Maria Bărbosu, alături de gimnaştii Andrei Muntean, Gabriel Burtanete şi Răzvan Marc, participă, în acest week-end, la ultima etapă de Cupă Mondială Challenge, găzduită de Sala Sporturilor din Mersin (Turcia). Sportivii români sunt însoţiţi de antrenorii Lucian Sandu, Marius Berbecar şi Remus Jivan.

La Cupa Mondială Challenge din Turcia, participă peste 90 de gimnaşti, reprezentând 25 de naţiuni. Calificările sunt programate vineri, 7 octombrie, şi sâmbătă, 8 octombrie, iar finalele - duminică, 9 octombrie.

XXX

Veste mai puţin plăcută transmisă de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu: România nu va participa cu echipa la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică, programate la Liverpool, în perioada 29 octombrie - 6 noiembrie. Cu toate acestea, prin schimbarea regulamentului, echipa României ar putea obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris şi anul viitor.

„Din păcate, România nu va participa cu echipa la Campionatele Mondiale de gimnastică. Asta şi pentru că sistemul de calificare la Jocurile Olimpice s-a schimbat. Se poate obţine însă calificarea cu echipa şi anul viitor. Nu este un lucru plăcut pentru noi, pentru că am fost tot timpul pe podium cu echipa de gimnastică, iar azi nu putem trimite o echipă la Campionatele Mondiale. Asta spune multe. Lucrurile nu stau aşa cum ne-am dori. Ăsta e momentul, trebuie să-l acceptăm”, a declarat Mihai Covaliu.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2872 secunde