Handbaliştii de la CSM Constanţa II, înfrângere în faţa Stelei Bucureşti II

169
Handbaliştii de la CSM Constanţa II, înfrângere în faţa Stelei Bucureşti II - 1-1677591533.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la CSM Constanţa II au disputat un nou meci pe teren propriu în turneul play-off Tineret al Diviziei A - Seria B. În etapa a patra, echipa antrenată de Enis Murtaza, alcătuită în majoritate din juniori, a cedat, scor 36-39 (17-20), în faţa celor de la CSA Steaua Bucureşti II.

Pentru CSM II, au evoluat: Preda, Matei - Ayar Murtaza 11 goluri, Teodor Ştefan 10, Vlase 8, Acsentie 3, Mihăilă 2, Simion 1, Caluda 1, Rareş Ştefan, Muşetescu, Cumpănaşu, Neculai, Puşcaşu.

În aceeaşi rundă, HC Buzău II a surclasat, scor 40-32, pe CS Dinamo Bucureşti II, în timp ce CSM Bucureşti II a stat.

Etapa viitoare, duminică, 12 martie, CSM Constanţa II va evolua, în deplasare, contra celor de la CS Dinamo Bucureşti II.

XXX

Înfrângere şi pentru cealaltă echipă constănţeană de Divizia A, CS Medgidia, care, în turneul play-off de promovare, a fost învinsă, scor 23-25, în deplasare, de CSM Sighişoara, dar a avut o prestaţie foarte bună în a doua repriză.

Deşi au intrat un pic mai timorați în meci şi au fost conduşi la pauză cu patru goluri, scor 9-13, handbaliştii Medgidiei au reuşit în al doilea act să egaleze şi chiar să aibă avantaj de două goluri. Sighişoara nu s-a lăsat însă intimidată şi, pe final, a dus meciul în favoarea ei.

„Am făcut un joc senzaţional în repriza a doua, însă plusul de experienţă al Sighişoarei, care are în componenţa sa 4-5 jucători de Liga Naţională, şi-a spus cuvântul. Îmi felicit jucătorii pentru prestaţia extraordinară în faţa unei echipe care, anul viitor, va fi sigur în Liga Naţională”, a declarat antrenorul Ionuţ Deli-Iorga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6559 secunde