Ioan Varga le-a stabilit prețul jucătorilor doriți de Rapid

201
Ioan Varga le-a stabilit prețul jucătorilor doriți de Rapid - transferuri-rapid-1685448140.jpg

Articole recomandate

După ce l-a achiziționat pe Omar El Sawy (19 ani), de la Csikszereda Miercurea Ciuc, Rapid a oficializat și transferul lui Răzvan Oaidă (26 de ani), fostul jucător al FCSB-ului. Giuleștenii, însă, nu vor să se oprească aici.

Pe lista trupei lui Adrian Mutu este și Iulian Cristea (28 de ani), alt fotbalist care s-a despărțit recent de FCSB, dar și Yuri Matias (28 de ani) și Christopher Braun (31 de ani), ambii de la CFR Cluj. Patronul grupării din Gruia, Ioan Varga, a anunțat că ar fi dispus să renunțe la cei doi jucători, dar doar pentru suma corectă.

„Rapid a oferit prea puțin pentru Yuri și pentru Braun. Suma pentru ei e de 700.000 de euro”, a spus Ioan Varga pentru Digi Sport.

Giuleștii au pus ochii și pe Constantin Dina Grameni, campion cu Farul, dar poartă negocieri și cu alți jucători. Jurnalistul Decebal Rădulescu este de părere că Oaidă și Cristea, dacă ar ajunge la Rapid, nu sunt oamenii potriviți cu care trupa vișinie să atace obiectivul setat pentru stagiunea următoare: o clasare pe unul dintre primele 3 locuri în SuperLigă. Totuși, Yuri și Braun, doi jucători obișnuiți cu trofeele și presiunea, ar fi un plus pentru rapidiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5547 secunde