AC Milan și-a luat adio de la Ciprian Tătărușanu. Transferul este ca și făcut

219
AC Milan și-a luat adio de la Ciprian Tătărușanu. Transferul este ca și făcut - tatarusanu-pleaca-1685272006.jpg

Articole de la același autor

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a ajuns la AC Milan în toamna anului 2020, de la Olympique Lyon, contra sumei de 1 milion de euro, iar acum pleacă de pe San Siro.

Portarul român se numără printre fotbaliștii care nu vor mai continua la AC Milan din această vară. Oficialii clubului au semnat deja cu înlocuitorul românului, iar în momentul de față mai lipsește doar anunțul oficial.

Marco Sportiello va fi jucătorul celor de la AC Milan până în anul 2026 și va încasa un salariu de 500.000 de euro anual. Goalkeeper-ul a venit din postura de fotbalist liber de contract de la Atalanta și ar urma să fie rezerva lui Mike Maignan, cel care are locul de titular asigurat în formația lui Stefano Pioli.

„Milan, adio Tătărușanu: vine urmașul lui! Sosirea lui Sportiello era anunțată de ceva vreme, acum chiar s-a făcut. Milan va avea un nou portar în sezonul viitor. Cu siguranță, adio lui Tătărușanu.

La fel ca și în sezonul precedent, când Maignan s-a accidentat la încheietura mâinii, Ciprian Tătarusanu a ajuns titular obișnuit în Serie A și în Liga Campionilor. El nu le inspiră mare încredere suporterilor și a devenit un fel de țap ispășitor la AC Milan. Adevărul este însă că Tătarușanu a avut foarte puține greșeli, cu excepția unor ezitări, în prima parte a sezonului, în care AC Milan și-a compromis șansele de a lupta pentru Scudetto. Paradoxal, în cea mai proastă perioadă a Milanului, dintre ianuarie și februarie, Tătărușanu a făcut foarte puține greșeli, până la excelenta sa prestație din prima manșă a Ligii Campionilor împotriva lui Tottenham, care va fi probabil una dintre ultimele sale apariții pentru rossoneri. La finalul sezonului, contractul portarului român va expira și nu va fi reînnoit. Semnele unei schimbări de portari pentru Milan apăruseră deja în ianuarie, odată cu cumpărarea lui Vasquez. Acum, a fost oficializată o altă operațiune pusă la cale încă din iarnă”, scriu jurnaliștii de la milanweb.it. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7728 secunde