FC Rapid l-a transferat pe Răzvan Oaidă de la FCSB

181
FC Rapid l-a transferat pe Răzvan Oaidă de la FCSB - oaida-1685367735.jpg

Articole de la același autor

FC Rapid a a anunţat, luni, transferul transferul mijlocaşului Răzvan Oaidă (25 de ani), ultima oară legitimat la FCSB, care a afirmat că îşi doreşte foarte mult să fie acceptat de către suporterii giuleşteni.

„Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoţie specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giuleşti. Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba. M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, ştiu că este un club foarte mare. Acesta este lucrul care m-a motivat foarte tare. Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% şi, cu siguranţă, voi face acelaşi lucru şi în Giuleşti”, a declarat Oaidă, conform site-ului oficial al FC Rapid.

Faptul că va lucra cu Adrian Mutu, care i-a fost antrenor şi la naţionala U21 l-a făcut pe jucător să accepte oferta echipei Rapid.

„Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influenţat foarte tare. A fost antrenorul meu şi la naţionala de tineret. A fost un fotbalist excepţional, este un antrenor la fel de bun şi asta m-a ajutat să iau această decizie şi să fac pasul acesta. Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte şi să ne susţină necondiţionat. Vom face tot ceea ce ţine de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a mai spus Oaidă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6424 secunde