Lotul naţional de tenis de masă al României merge în China. Constănţeanca Eliza Samara, prezentă la masă

396
Lotul naţional de tenis de masă al României merge în China. Constănţeanca Eliza Samara, prezentă la masă - tenis-de-masa-china-1701597419.jpg

Articole de la același autor

Echipa României, cu constănţeanca Eliza Samara în prim-plan, este din nou într-o competiție de top, de această dată la Cupa Mondială Echipe Mixte 2023, între 4-10 decembrie, în Chengdu, China, într-un format cu 18 naționale la start. În cadrul concursului vor avea loc meciuri în probele de simplu și dublu, pentru a aduce punctele necesare echipei. Competiția se va desfăşura în două faze, cu cele mai puternice echipe din lume la linia de start, pentru medalii.

În ordinea favoriților, la Cupa Mondială Echipe Mixte 2023 sunt prezente: China, Germania, Japonia, Coreea de Sud, Franța, Taipei, Hong Kong, Portugalia, Egipt, Suedia, România, Singapore, India, SUA, Puerto Rico, Slovacia, Australia și Canada.

Aşadar, lotul naţional al României este format din paleta numărul unu, Bernadette Szocz, constănţeanca Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu, Andrei Istrate şi Darius Movileanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde