Live Text Meci important la Constanţa, cu tribunele arhipline / Georges Muzaca: "Va fi un spectacol frumos"

1688
Meci important la Constanţa, cu tribunele arhipline / Georges Muzaca:

Articole de la același autor

Pe data de 21 iunie, cu începere de la ora 19.00, pe stadionul Mihail Naca din Constanța va avea loc un eveniment special. Echipa FC Farul care a promovat în Liga 1 în anul 2001 după o dublă infernală cu FCM Bacău va susține un meci de fotbal demonstrativ împotriva echipei SSC Farul, formație înființată de suporterii farişti. Va fi un eveniment special iar tribunele stadionului vor fi arhipline.


Fostul fotbalist al celor de la FC Farul Constanța a primit un tricou oficial din partea lui Georges Muzaca, organizatorul evenimentului din 21 iunie, mai exact, meciul demonstrativ de fotbal dintre echipa FC Farul Constanța care a obținut promovarea în Liga 1 la Bacău în 2001 și SSC Farul, echipa înființată de suporterii constănțeni.


Cosmin Mocanu: "Mă bucur că se organizează acest eveniment. Va fi ceva frumos. Din păcate eu nu voi putea participa pentru că lucrez în afara României dar aștept cu nerăbdare filmulețe și poze. Sunt sigur că băieții se vor bucura. Am și un mesaj pentru suporterii fariști: "Vă iubesc pe toți!"


Georges Muzaca: "Ideea acestui meci a venit din partea jucătorilor. Au zis că le-ar plăcea să se regăsească și să își aducă aminte de momentele frumoase din 2001. Va fi un spectacol frumos"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3752 secunde