Olimpism / Mihai Covaliu, în vizită la Chișinău! Protocol de colaborare cu Moldova pe următorii patru ani

218
Olimpism / Mihai Covaliu, în vizită la Chișinău! Protocol de colaborare cu Moldova pe următorii patru ani - 1-1674983631.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general adjunct Florin Mișcă s-au aflat, pentru două zile, în Republica Moldova, la invitația Comitetului Olimpic de peste Prut, a președintelui Nicolae Juravschi.

Membrii delegației române au avut întrevederi cu ministrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală, și Adrian Băluțel, secretar de stat în cadrul Cancelariei de Stat a Guvernului din Moldova, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Mihai Covaliu și Florin Mișcă au fost invitați la „Cina Olimpică”, eveniment organizat de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Moldova și consacrat premierii rezultatelor sportive ale anului 2022. Totodată, au fost marcați 32 de ani de la fondarea Forului Olimpic din Moldova.

Concomitent, în cadrul „Cinei Olimpice”, a fost semnat protocolul bilateral de colaborare între cele două comitete olimpice pentru următorii patru ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4342 secunde