Partidă spectaculoasă între tinerii baschetbalişti de la BC Athletic şi militarii americani de la Mihail Kogălniceanu

103
Partidă spectaculoasă între tinerii baschetbalişti de la BC Athletic şi militarii americani de la Mihail Kogălniceanu - bcathletic-1658493973.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Neptun Constanţa se află în pauză competiţională şi formaţia de la malul mării organizează fel de fel de acţiuni pentru a-i ţine pe jucători în priză.

Tinerii juniori Athletic U17 au jucat un meci amical împotriva Team USA formată din militari de la baza aeriană Mihail Kogălniceanu.

„Am răspuns invitației celor de la Arena Garden & 8Arena și am fost alături de copiii veniți la terenuri într-un număr foarte mare.

Împreună cu tinerii juniori Athletic U17 medaliați cu bronz în Campionatul Național U17 din acest sezon (Team Athletic), cei de la baza aeriană Mihail Kogălniceanu (Team USA), au oferit un meci amical din care nu au lipsit fazele spectaculoase și coșurile de la distanță. Copiii s-au bucurat de activități educative și sportive alături de gazdele Minnie, Micky Mouse și clovnul Coco, iar la final, băieții de la Athletic au provocat părinții la concurs. A fost o zi în care ne-am încărcat cu energie pozitivă alături de voi și de-abia așteptăm să ne revedem. Team is everything!”, este mesajul transmis de BC Athletic Neptun Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3009 secunde