Campionatele Europene de nataţie de la Roma

Patrick Dinu, de la CS Farul, s-a oprit în serii cu ştafeta 4x100 m liber

159
Patrick Dinu, de la CS Farul, s-a oprit în serii cu ştafeta 4x100 m liber - 1-1660473368.jpg

Articole de la același autor

La Campionatele Europene de nataţie pentru seniori de la Roma (Italia), ştafeta 4x100 m liber a României, în componenţa David Popovici, Patrick Sebastian Dinu (sportiv legitimat la CS Farul Constanţa; antrenor Răzvan Florea), George Alexandru Stoica Constantin şi Mihai Gergely, nu a mai avut acelaşi succes precum la Europenele de juniori de la Otopeni, unde a cucerit medalia de aur.

De data aceasta, ştafeta tricoloră a înregistrat un timp modest în serii (3 minute, 17 secunde, 94 minute) şi a ieşit prematur din cursa pentru podium.

În schimb, după medalia de aur câştigată la 100 m liber, David Popovici s-a calificat, duminică, 14 august, şi în semifinalele probei de 200 m liber. Deţinător al titlului mondial în această probă, românul a fost înregistrat cu al doilea timp din serii (1 minut, 46 secunde, 87 sutimi), cel mai rapid fiind maghiarul Kristof Milak (1 minut, 46 secunde, 26 sutimi).

Tot în semifinale a mai acces Andrei Mircea Anghel, în proba de 50 m spate, în timp ce Alexandra Victoriţa Bogdăneci s-a oprit în serii la 100 m fluture.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5893 secunde