Video Pentru ultima dată împreună! Meci de adio al ”Generaţiei de Aur” - Legendele Lumii (3 -2), pe Arena Națională

1819
Pentru ultima dată împreună! Meci de adio al ”Generaţiei de Aur” - Legendele Lumii (3 -2), pe Arena Națională - e722e518f7e34779b394a1346d50a11f-1716655943.jpg

Articole de la același autor

Min. 90: Fluier final! Generația de Aur învinge Legendele Lumii cu 3-2

Min. 71: GOL! Dorinel Munteanu a centrat excelent pentru Gâlcă, iar actualul antrenor al Universității Craiova nu a iertat! Generația de Aur conduce cu scorul de 3-2.

Min. 65: GOL Generația de Aur! România egalează prin nimeni altul decât Gheorghe Hagi. Regele fotbalului românesc a transformat cu sânge rece o lovitură de pedeapsă. Execuția sa a fost simplă și sigură: șut în forță pe centrul porții.

Min. 52: Ocazie uriașă pentru Legendele Lumii! Bogdan Stelea face spectacol. Portarul României a reușit o dublă intervenție miraculoasă în fața lui Stoichkov. Inițial „Arnold” a respins în bară în situație 1 contra 1, apoi s-a ridicat rapid și l-a blocat din nou pe legendarul atacant bulgar.
Min. 46: A început a doua repriză!
Min. 43: La pauză Generația de Aur – Legendele Lumii este 1-2!
Min. 40: GOL Generația de Aur! Basarab Panduru a reușit să îl învingă pe Dida, cu o execuție plasată excelent, de la 18 metri din poziție centrală. Pasa de gol i-a aparținut „Regelui” Gheorghe Hagi.
Min. 35: Ratare mare pentru Generația de Aur! Gheorghe Hagi a șutat din interiorul careului advers, însă Dida a reușit să respingă balonul trimis de „Rege”
Min. 28: GOL pentru Legendele Lumii! Florin Prunea i-a respins șutul inițial lui Karagounis, însă Pandev a fost pe fază și a îndeplinit o simplă formalitate.
Min. 21: GOL pentru Legendele Lumii! Rivaldo a deschis scorul printr-un șut superb cu interiorul, de la 15 metri, ușor pe partea stângă a atacului oaspeților. Florin Prunea a plonjat, însă nu a putut face nimic.
Min. 6: Întrega Arenă Națională i-a scandat numele legendarului fundaș central. Portarul brazilian Dida a oprit jocul pentru ca momentul să aibă loc. Suporterii l-au omagiat pe Didi Prodan printr-o scenografie emoționantă.
Min. 5: În aceste momente, pe Arena Națională, se ține un minut de reculegere în memoria lui Didi Prodan. Momentul a fost programat să aibă loc în minutul 3, numărul de tricou al regretatului internațional român, însă jocul a permis să aibă loc abia în minutul 5.
Min. 1: A început meciul!

Cel mai emoționant meci al weekend-ului va fi, fără îndoială, cel de retragere pentru Generația de Aur. 


Partida se va disputa pe Arena Națională, sâmbătă, de la ora 20.30 (Pro TV). Stadionul va fi arhiplin, în condițiile în care toate biletele s-au vândut de câteva săptămâni.


Echipa Generației de Aur va înfrunta o selecționată mondială care va fi antrenată de marele Jose Mourinho. Iată lista jucătorilor români care vor fi prezenți la această partidă:


*Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea


*Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul regretatului Daniel Prodan)


*Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu


*Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie


*Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint


*Medic: Pompiliu Popescu


Sursa preluare foto: gsp.ro






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3186 secunde