Sportivii din Constanţa au petrecut de Revelion. Iată cum s-au simţit aceştia

477
Sportivii din Constanţa au petrecut de Revelion. Iată cum s-au simţit aceştia - jos-1672679200.jpg

Articole de la același autor

Revelionul 2023 a fost petrecut, aşa cum era normal, şi de sportivi sau foşti sportivi din Constanţa, dar nu numai. Unii au ales destinaţii extravagante, alţii au vrut să petreacă în sânul familiei, în plină linişte.

Jucătoarea de tenis de masă din Constanţa, Eliza Samara, s-a afişat prin intermediul unei fotografii în Istanbul, alături de o prietenă bună. Eliza a părut foarte relaxată şi destinsă, înainte de competiţiile la care va participa în 2023.


Preşedintele CSM Constanţa, Andrei Talpeş, a petrecut în oraşul de la malul mării, acesta fiind ocupat cu activităţile sportive până în ultimele clipe ale anului 2022. De asemenea, Andrei Talpeş a avut şi un mesaj cu ocazia trecerii în noul an.

„Un an care ne-a depășit așteptările datorită vouă, celor care ați dus numele Constanței în toate competițiile, datorită celor care v-au aplaudat la scenă deschisă, datorită celor care au făcut posibilă povestea Constanței într-o singură echipă și sub aceleași culori. Anul 2023 ne va găsi și mai mulți la un loc dar cu aceeași sete de victorie și rezultate! A fost anul nostru iar povestea continuă și în 2023! La mulți ani, Constanța!”, a declarat Talpeş.

Fostul mare fotbalist şi actual acţionar la echipa FC Farul Constanţa, Ciprian Marica, a ţinut şi el să facă o urare pentru cei apropiaţi.


„Vin către voi cu o urare specială, menită să vă transmită aprecierea şi respectul pe care vi-l port. Să ne revedem cu forţe proaspete şi în 2023 şi să avem un An Nou excelent pe toate planurile”, a fost urarea lui Marica.

Fosta mare gimnastă constănţeană Dana Sofronie s-a pozat pe o reţea de socializare alături de căţeluşa sa, Tessy.

„Eu şi Tessy vă urăm un La mulţi ani cu multă sănătate şi un An Nou frumos , fericit şi cu multe, multe realizări frumoase . Îmi cer scuze dacă încă nu am reuşit să răspund tuturor mesajelor voastre cu urări!”, a spus şi Dana Sofronie.

Tenismena Simona Halep pare să fi trecut peste problemele pe care le are cu scandalul legat de dopaj şi a atras toate privirile. Simona şi-a schimbat look-ul şi a avut o apariţie electrizantă, care o face să semene cu celebra Shaqira.

„2022, ai fost extrem de dificil. 2023, arată-mi, te rog, soarele!”, au fost cuvintele Simonei Halep.

Fostul fotbalist al celor de la FC Farul, Tudor Ţăranu, a ales o destinaţie mai neobişnuită pentru vacanţa de sărbători.

Ţăranu alături de iubita sa au petrecut în oraşul polonez Zakopane şi au lăsat impresia că s-au simţit în al nouălea cer.

„Vă dorim un an nou mai bun decât cel care a trecut, multă sănătate, fericire și tot binele din lume! La mulți ani 2023!”, a fost urarea lui Tudor Ţăranu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6967 secunde