Cupa Mondială la baschet FIBA 3x3 U23

Tinerii „vulturi”, culoar dificil către faza meciurilor eliminatorii

180
Tinerii „vulturi”, culoar dificil către faza meciurilor eliminatorii - 1-1665127633.jpg

Articole de la același autor

Selecţionata masculină de baschet 3x3 tineret a României a înregistrat o victorie şi un eşec în primele sale partide de la Cupa Mondială FIBA U23, competiţie care se desfăşoară, în această perioadă, la Circul Metropolitan din Bucureşti.

În formula Christian Chiţu, Alexandru Coconea, George Blaj-Voinescu şi Nicolae Ciucă, naţionala tricoloră a pierdut meciul de debut, scor 14-22 cu Egiptul, însă a dominat categoric partida a doua şi s-a impus în faţa Taiwanului, scor 21-11, în Grupa B.

Lituania este lider, cu două victorii, urmată de Japonia, Egipt şi România, fiecare cu câte o victorie şi o înfrângere, şi Taiwan, cu două eşecuri.

Conform programului, naţionala de tineret a României va reveni pe teren sâmbătă, 8 octombrie, urmând să joace ultimele meciuri din grupă contra puternicelor reprezentative ale Lituaniei (ora 19.10) şi Japoniei (ora 20.35).

Primele două clasate din grupă vor accede în faza meciurilor eliminatorii, urmând să evolueze în continuare în cursa pentru podium şi marele trofeu.

Accesul publicului la întrecerile mondiale găzduite de Circul Metropolitan este liber. De asemenea, toate meciurile sunt transmise în direct pe platforma oficială FIBA 3x3 sau la Prima Sport.

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5597 secunde