Triatlonistul Felix Duchampt s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

130
Triatlonistul Felix Duchampt s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris - triatlonist-calificat-1716920090.jpeg

Articole de la același autor

Triatlonistul român de origine franceză Felix Duchampt s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris în baza punctelor acumulate în ierarhia mondială individuală, astfel că delegaţia care va reprezenta România la întrecerea supremă a ajuns acum la 89 de sportivi calificaţi, a anunţat, luni, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

„Felix Duchampt va reprezenta pentru a doua oară consecutiv România la întrecerea olimpică de triatlon. Născut în Franţa şi intrat în circuitul mondial pentru România în 2019, Felix reuşit să se califice la Paris 2024 în baza punctelor acumulate în ierarhia mondială individuală. El a concurat şi la JO Tokyo 2020”, se arată pe pagina de Facebook a COSR.

În acest an, Felix Duchampt a făcut turul lumii pentru a aduna puncte. În februarie a fost pe primul loc în Mexic şi pe poziţia a 9-a la Havana, în martie a terminat al 5-lea în Mexic, pentru ca în aprilie să concureze în Australia (locul 27) şi China (locul 36). În luna mai a urcat din nou pe podium în Mexic (locul 2) şi a terminat pe 23 la ultimul concurs din Chile. Felix s-a calificat de pe locul 59 în ierarhia mondială.

„Pentru Duchampt, care pe 5 septembrie va împlini 35 de ani, este un vis împlinit. El va concura şi la Jocurile din Franţa, ţara natală, dar reprezentând România. Toată familia şi toţi prietenii vor veni să-l susţină! Felicitări, Felix! Succes, bonne chance a Paris!”, transmit reprezentanţii COSR.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3647 secunde