Google va șterge milioane de adrese de Gmail luna viitoare. Cum îți poți păstra contul activ

5494
Google va șterge milioane de adrese de Gmail luna viitoare. Cum îți poți păstra contul activ - cumsarecupereziuncontgmailsparts-1699531367.jpeg

Articole recomandate

Începând din luna decembrie, milioane de conturi de Gmail vor fi șterse definitiv. Anunțul a fost făcut de vice-președintele managementului produselor Google, Ruth Kricheli. Va fi eliminat inclusiv conținutul din Google Workspace, cum ar fi Gmail, Docs, Drive, Meet, Calendar și Google Foto.


Potrivit unei postări pe blog, făcută la începutul acestui an de către Ruth Kricheli, vice-preșesinte al managementului produselor Google, este vorba despre o măsură de securitate pentru protejarea conturilor, notează al.com.




Concret, urmează să fie șterse acele conturi care au fost complet inactive pe o perioadă de doi ani. Politica se va aplica numai conturilor Google personale, nu și a celor pentru organizații precum școli sau companii.


Cel mai simplu mod de a ne menține contul activ este conectarea- cel puțin o dată la doi ani. Dacă v-ați conectat la contul Google, acesta este considerat activ și nu va fi șters


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4706 secunde