Noua opțiune Google pentru zboruri avantajoase. Cum poți să găsești perioadele cu zborurile cele mai ieftine cu Google Flights

309
Noua opțiune Google pentru zboruri avantajoase. Cum poți să găsești perioadele cu zborurile cele mai ieftine cu Google Flights - 1943xotgb4lcpgwlp3xekna-1694517441.png

Articole de la același autor

Google a îmbunătățit recent serviciul său Google Flights cu caracteristici suplimentare menite să ajute utilizatorii să economisească bani atunci când își rezervă zborurile, scrie stiripeprotv.ro

Google Flights actualizat furnizează acum informații valoroase cu privire la cele mai mici prețuri pentru călătorii cu avionul.

Google Flights oferă cele mai bune oferte de zboruri în comparație cu prețurile medii și sugerează cele mai eficiente date pentru rezervarea zborurilor.

Pentru a găsi momentul cel mai prielnic din punct de vedere financiar pentru a vă rezerva zborul folosind Google Flights, urmați acești pași simpli:

1. Accesați https://flights.google.com de pe dispozitivul mobil.

2. Introduceți destinația și datele de plecare, apoi apăsați "Gata".

3. În partea de sus a paginii, înainte de lista de zboruri disponibile, Google vă va indica dacă prețurile actuale sunt tipice sau nu. Pentru a accesa mai multe detalii, inclusiv intervalul recomandat pentru rezervare, apăsați săgeata în jos.

Cu funcționalitățile îmbunătățite ale Google Flights, călătorii pot lua decizii mai informate cu privire la momentul rezervării zborurilor lor, economisind potențial bani și făcând planificarea călătoriilor lor mai rentabilă din punct de vedere financiar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2797 secunde