Biden afirmă că nu este surprins de posibila moarte a liderului grupului Wagner în Rusia

155
Biden afirmă că nu este surprins de posibila moarte a liderului grupului Wagner în Rusia - biden-surprins-1692884186.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele american Joe Biden a afirmat că nu este surprins de posibila moarte a liderului grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, miercuri, într-un accident de avion în Rusia, relatează AFP.

„Nu ştiu încă ceea ce s-a întâmplat, dar nu sunt surprins”, a declarat el jurnaliştilor.

„Puţine lucruri se întâmplă în Rusia fără ca Putin să nu aibă de-a face. Am văzut ceea ce s-a raportat. Dacă acest lucru s-ar confirma, nu ar fi o surpriză pentru nimeni”, a declarat anterior Adrienne Watson, purtătoarea de cuvânt a Consiliului de Securitate Naţională al executivului american.

Un avion cu zece persoane la bord s-a prăbuşit miercuri în Rusia, nefiind supravieţuitori, iar liderul grupului paramilitar Wagner Evgheni Prigojin se afla pe lista pasagerilor. El s-a aflat la originea unei rebeliuni în iunie împotriva Statului Major rus şi a ministrului Apărării, Serghei Şoigu, condusă de oamenii săi care au capturat pentru scurt timp obiective militare din sudul Rusiei înainte de a se îndrepta spre Moscova.

Vladimir Putin l-a numit trădător, fără a-i pronunţa numele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.579 secunde