Germania amenință să blocheze Croația în Schengen din cauza opoziției Austriei față de România

3884
1
Germania amenință să blocheze Croația în Schengen din cauza opoziției Austriei față de România - image20221262594661341zonascheng-1670502945.jpg
Miniștrii de Interne din Uniunea Europeană nu reușesc să se pună de acord, în unanimitate, pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la spațiul Schengen, arată surse Antena 3 CNN.


Negocierile continuă separat. Germania amenință să blocheze accesul Croației în Schengen dacă veto-ul cu care Austria a amenințat România nu este ridicat, menționează sursele Antena 3 CNN.


Comentează știrea

Gelu
8 decembrie 2022
Plaiuri mioritice

Antena 3 CNN , dar Tv CNN si-a dat acordul la aceasta denumire? Intrarea in shenghen inseamna corectitudine si nu smechereala care ne caracterizeaza! Se va desfiinta Politia de frontiera? Si cand vor lucra politisti la buletine-pasapoarte? Si cand se va cere admitere serioasa la facultate, elevi seriosi la liceu=colegiu si unde este zona industriala a Constantei? Se spune ca inainte de revolutie eram o tara importanta si serioasa la export de produse fabricate de romani muncitori, si etc!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4316 secunde