Felicia Ovanesian nu a vizitat încă Târgul de Crăciun. "Promit că voi ajunge şi acolo. L-am văzut deja pe cel de la Budapesta"

487
Felicia Ovanesian nu a vizitat încă Târgul de Crăciun.
City Managerul oraşului Constanţa, Felicia Ovanesian, a recunoscut că nu a mers până în prezent să vadă Târgul de Crăciun organizat în Parcul "Oleg Danowski". Aceasta a precizat în schimb că a vizitat Târgul de Crăciun din Budapesta.

"Târgul de Crăciun de anul trecut mi s-a părut foarte drăguţ. Ce nu mi-a plăcut este faptul că s-a organizat în parc şi s-au distrus multe spaţii verzi. Din păcate nu am fost să văd Târgul de Crăciun de la Constanţa de anul acesta, dar vă asigur că voi merge. În schimb, am fost la Târgul de Crăciun de la Budapesta, însă să vă spun un aspect. Acel târg de la Budapesta este organizat în mai multe locuri din oraş. Înclin să dau dreptate celor care spun că Târgul de Crăciun din Constanţa este neîncăpător", a declarat Felicia Ovanesian.


În final Felicia Ovanesian a precizat faptul că nu deţine informaţii despre cum s-a organizat Târgul de Crăciun de la Constanţa. Aceasta a dezvăluit că cel care s-a ocupat de organizare a fost viceprimarul Ionuţ Rusu.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2058 secunde