O româncă l-a făcut pe un medic din Austria să îi dea toate economiile sale, apoi l-a părăsit

825
O româncă l-a făcut pe un medic din Austria să îi dea toate economiile sale, apoi l-a părăsit - ban-1666707597.jpg

Articole de la același autor

O româncă va trebui să facă închisoare în Austria și să plătească o amendă pentru acuzația de fraudă, după ce a fost condamnată că a escrocat un barbat austriac, potrivit Gândul


Bărbatul pensionar fusese medic și adunase o avere consistenă, astfel că femeia l-a considerat numai bun de plată. Medicul a cunoscut-o pe românca de 34 de ani într-un bordel din Tirolul de Est, unde aceasta lucra ca prostituată. Bărbatul s-a îndrăgostit de ea și o vizita zilnic, astfel că femeia a înțeles că îl poate stoarce de bani extrem de ușor. ”Are o inimă bună, îmi place foarte mult de el”, a spus femeia în instanță, potrivit Krone Zeitung, citat de digi24.ro.

Timp de mai multă vreme, românca i-a cerut bani sub diferite pretexte, ba chiar la un moment dat i-a transferat o sumă mare pentru că ”iubita” lui i-a spus că vrea să se lase de prostituție și să-și deschidă un salon de înfrumusețare în România. Cu o altă ocazie, bărbatul i-a oferit o sumă mare pentru că tatăl ei ar fi fost grav bolnav și avea nevoie de o intervenție chirurgicală.


Fostul medic i-a dat româncei nu mai puțin de 300.000 de euro, toți banii pe care reușise să îi economisească. Însă, atunci când acesta nu a mai avut ce să îi ofere româncei, aceasta l-a ignorat complet, iar bărbatul a înțeles, într-un final, ce s-a întâmplat și a depus o plângere penală.

Femeia a spus inițial că este nevinovată, în fața instanței, că banii au fost ”un cadou”, însă și-a schimbat declarația apoi și a spus că a fost obligată de proxenetul ei să-l escrocheze pe medic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.61 secunde