Guvernul iranian: Moartea lui Raisi nu va provoca nici cea mai mică întrerupere în administrarea ţării

107
Guvernul iranian: Moartea lui Raisi nu va provoca nici cea mai mică întrerupere în administrarea ţării - 1-1716191696.jpg

Articole de la același autor

Guvernul iranian a dat asigurări, luni, 20 mai, că moartea preşedintelui Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter nu va provoca nici cea mai mică întrerupere în administrarea ţării, informează agenţia AFP.

„Preşedintele poporului iranian, muncitor şi neobosit, şi-a sacrificat viaţa pentru naţiune”, a reacţionat guvernul iranian. „Asigurăm naţiunea loială că, prin sprijinul poporului şi cu ajutorul lui Dumnezeu, nu va exista nici cea mai mică întrerupere în administrarea ţării”, a adăugat executivul de la Teheran, la prima sa reuniune după anunţarea morţii preşedintelui Raisi, în vârstă de 63 de ani.

Cabinetul nu a oferit detalii despre data înmormântării preşedintelui şi nici despre planurile de succesiune.

În accident au murit şi ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, guvernatorul provinciei Azerbaidjanul de Est, Malik Rahmati, şi liderul rugăciunilor de vineri din oraşul Tabriz, Mohammad-Ali Al-Hashem.

Cabinetul a fost prezidat de prim-vicepreşedintele Iranului, Mohammad Mokhber, care ar urma să devină preşedinte interimar, potrivit Constituţiei iraniene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde